Hisense Group představuje dva nové shop in shopy v nejnovějším showroomu Alza
Společnost Hisense Group ve spolupráci s námi připravila pro zákazníky showroomu Alza v pražských Chrášťanech zajímavý projekt, který přehledně prezentuje produkty bílé i černé techniky značek MORA a Hisense.
POS by měly zákazníka i pobavit
Naprostá většina nákupních rozhodnutí se odehrává na úrovni emocí. Jaké dnes existují prostředky k jejich ovlivnění?
Cirkulka od Kofoly myslí na udržitelnost i při výrobě POS
Kofola ČeskoSlovensko uvedla letos do maloobchodní sítě své tradiční nápoje Kofolu, Vineu a Rajec ve vratném skle.
DAGO se rozšířilo o novou kompletační halu v rekordním čase
Nové zakázky si žádají nové a větší prostory – proto jsme v dubnu otevřeli novou kompletační halu, která se nachází jen kousek od naší centrály ve Zdicích. Najít ji můžete v nedaleké Bavoryni. K čemu bude hala sloužit?
Birell Světlý uvádí po 30 letech novou recepturu
Jak upozornit zákazníky na to, že se Birell Světlý dočkal po třiceti letech vylepšené receptury?
Optice tradiční prodej přeje: HODNOCENÍ PRO MARKETING & MEDIA
V segmentu brýlí dochází k propojení onlinového a reálného světa, dbá se na udržitelné materiály. Vybrané optiky pro oborový časopis Marketing & Media hodnotil náš projektový manažer Jakub Petráš. 1. For art’s sake Mezi zajímavé řešení prodejního místa...
Stojany pro barvy AkzoNobel Coatings CZ: Každý rok nové, přesto maximálně udržitelné
Už před třemi lety jsme pro společnost AkzoNobel, která se zabývá prodejem dekorativních nátěrových hmot, vyrobili na první pohled obyčejné kovové stojany.
Přivítejte svátky jara… a tun čokolády taky
Velikonoce jsou významným svátkem, který obchodníkům dopřává spoustu prostoru ke kreativitě.
Zprávy z retailu: Jak DAGO připravilo klienty na Velikonoce?
Velikonoce jsou pro obchodníky dalším obdobím hned po Vánocích, kdy mohou popustit uzdu své fantazii a blýsknout se nějakým nápaditým vystavením.
Irsko letí na med od českých včel
Tullamore D.E.W. Honey byla uvedena na trh již na podzim loňského roku. Komunikační agentura Dago pro tuto novinku letos vytvořila samplingový stánek, který efektivně propaguje spojení českého medu a irské whisky.
Coca-Cola vsadila v restauracích na udržitelnost

Řada restaurací v Česku a na Slovensku prokoukne. Své hosty totiž přivítají novým zařízením venkovních zahrádek i vnitřních prostor, kterou jsme vyrobili pro Coca-Colu. Kladli jsme při tom důraz na udržitelný rozvoj a přírodní materiály.
Prémiové vybavení se skládá z mnoha prvků. Nechybí tácy, příborníky, stojánky na menu se slánkou a pepřenkou či z interiérové osvětlení.
Součástí jsou i venkovní světelné poutače, a především rychle sestavitelná plotová pole pro zahrádky. „Dřívější design byl zastaralý a neodpovídal aktuální identitě naší značky, a navíc nám některé položky, jako třeba závěsné tabule, chyběly. Potřebovali jsme proto přijít s ucelenou sérií prvků, které provozovatelům gastro podniků prakticky poslouží a spotřebitele upoutají jednoduchým a svěžím vzhledem,“ vysvětluje Tereza Tošnarová, channel development specialist ze společnosti Coca-Cola HBC Česká republika.
Jako na opravdové zahrádce
Každému prvku vládne jednoduchý, čistý design, funkčnost a praktičnost. Přípravu sestavy rovněž doprovázel požadavek na to, aby byla v souladu s udržitelným rozvojem. Převládá na ní dřevo a další přírodní materiály. Plast se objevuje minimálně.
Snažili jsme se, aby sada svou podobou oslovila nejen návštěvníky restaurací, ale aby ji komfortně využívali i sami provozovatelé. To se projevuje třeba u menu holderů, které díky úchytům a držákům na kořenky usnadňují a urychlují obsluze úklid po každém zákazníkovi. Také se zahrádkou lze jednoduše manipulovat a přestavovat ji podle potřeby.
Na plotová pole jsme kladli důraz. Chtěli jsme, aby se každý, kdo se v dané restauraci posadí ke stolu, cítil jako na opravdové zahrádce. Proto jsme zvolili převážně přírodní materiály, jako dřevo, křídový nátěr a kov.
Ohrazení se dá ozdobit také truhlíky s květinami, což dojem skutečné zahrádky ještě více podtrhuje. „Nejprve jsme společně zhotovili několik variant a postupně je modifikovali. Nakonec vznikla finální podoba, která nejvíce splňovala náš požadavek na funkčnost a čistý design. Pozornost kolemjdoucích rozhodně přitáhne,“ doplňuje Tereza Tošnarová.
Coca-Cola chce s novým restauračním vybavením především podpořit vnímání své značky a podpořit prodeje. „Chceme být v prostředí HOREKA vnímáni jako silný partner pro byznys, který neustále přichází s inovacemi. Vysoká viditelnost restaurací, kterou tato prémiová série zaručuje, vede u konkrétní provozovny k vyššímu odbytu aktivovaného zboží,“ říká Tereza Tošnarová.
Nové vybavení jsme vyrobili v řádu tisíců kusů a postupně se objevuje v prémiovějších restauracích po Česku i Slovensku. Celou sadu, především zahrádky a venkovní poutače, jsme koncipovali tak, aby byla umísťována na frekventovaná místa, kde ji postřehne nejvíce lidí. Typicky jsou to například náměstí.
Sérii jsme zhotovili jako permanentní, takže ji budou návštěvníci v českých a slovenských gastro podnicích potkávat dlouhodobě. „S jednotlivými položkami se nám podařilo oslovit i provozovny, kde zpravidla neakceptují brandované materiály, což vnímáme jako velké plus. A plotová pole, která fungují jako modulární systém, oceňují provozovatelé především proto, že jsme schopni zahrádku sestavit do téměř jakéhokoliv tvaru a přizpůsobit ji dle terénních a dispozičních potřeb daného místa,“ uzavírá Tereza Tošnarová.
Váš tým Dago
OZVĚTE SE, POMŮŽEME I VÁM S PODPOROU PRODEJE A BUDOVÁNÍM ZNAČKY