To nejlepší z Shop! Design Awards: hodnocení pro Marketing&Media

Ceny v globální soutěži Shop! Design Awards byly uděleny. Své favority z oceněných projektů vybrala naše projektová manažerka Annette Schulze. Vybrané projekty: AT&T M&M's Buff City Soap Všechny realizace jsou naprosto skvělé. Mnou vybrané realizace ale...

Nominace v POPAI Awards Paris pro Domácí kavárnu od Nestlé

V letošním ročníku soutěže POPAI Awards Paris 2022 získal nominaci náš projekt pro značky Starbucks a Nescafé Dolce Gusto v kategorii permanentních POS – jídlo a nápoje. Vystavení vyhrálo kategorii Potraviny v české soutěži POPAI Awards 2021. Shop in shop s názvem...

Salute! To nejlepší z Itálie najdete na jednom místě

Italové si život umějí vychutnat. Jejich vášeň k životu je pověstná. A na to sází i nové vystavení pro Ultra Premium Brands, které vás mrknutím oka přenese do prosluněných italských ulic. Vydejte se s námi na cestu!

Devět ocenění z POPAI AWARDS, Captain Morgan je absolutní vítěz

Na letošních POPAI Awards o nejlepší in-store reklamní prostředky se nám opět podařilo uspět a získali jsme celkem devět ocenění pro sedm projektů včetně absolutního vítězství. To získalo vystavení Captain Morgan, které je také nejlepší materiálovou a technologickou inovací a vítězem v kategorii alkoholických nápojů.

Jedná se o čtvrtý rok v řadě s absolutním vítězstvím pro nás, které si odnáší paletové vystavení Captain Morgan. Projekt uspěl také jako nejlepší materiálová a technologická inovace a vystavení alkoholických nápojů. Paletový ostrov evokuje prvky lodní konstrukce převážející vzácný náklad. Provedení v barvách dřeva obsahuje prémiové černé prvky upravené speciálně vyvinutým postupem opalování, drátkování a moření. Zakulacený střed s červenou stříškou dodává vystavení originalitu a jemnost, kterou ocení i dámy. Nestandardní prémiová vystavení kromě vlivu na prodeje pomáhají v budování značky. Těší nás, že tyto projekty mají úspěch také v oborových soutěžích, a dále se tím potvrzuje, že má smysl snažit se zákazníka v maloobchodě maximálně zaujmout a zprostředkovat mu zážitek.

Jako vynikající realizace uspěly dva projekty. V prvním došlo k přeměně sekce piva a nealko nápojů ve spolupráci s Budvarem a Kofolou v českobudějovické prodejně Terno. Realizaci předcházel roční průzkum, podle jehož výsledků bylo vytvořeno prostředí s dřevěným dekorem, prémiovými regálovými čely a prosvětlenými vizuály podle druhu nápojů a momentu spotřeby. Druhý projekt oceněný jako vynikající realizace je paletové vystavení Metaxa, které posouvá značku k nové modrobílé kombinaci barev. Metaxa je synonymem slunce a Řecka, což podtrhuje použití 70 metrů LED osvětlení.

V kategorii nealko nápojů uspělo vystavení Big Shock s kartonovým dakarským speciálem Liaz, který překonává překážky se stejnou silou, jakou poskytuje tento nápoj. V péči o zdraví zvítězil stejně jako v předchozím ročníku projekt pro značku Oral-B, tentokrát se jedná o produktový stojan „Touch and Feel.“ Zákazník může produkty nejen vyzkoušet, ale po zvednutí elektrického zubního kartáčku také zhlédnout spot ke konkrétnímu modelu. Produkty jsou zabezpečeny bezdrátově pomocí alarmu, který se spustí při vzdálení mimo bezpečný okruh. Významnou funkcí je on-line dálková správa stojanu a analýza jeho využití, která dodává cenná data a pomáhá při promo akcích a kampaních.

Stejně jako loni i nyní získalo DAGO vavřín v kategorii Pet food s podlahovým displejem psího krmiva Beyond od Nestlé. Díky masivnímu dřevu v bílém provedení působí venkovským dojmem psí boudy na farmě, kde pes žije spokojeným a šťastným životem i kvůli zdravé stravě z kvalitních surovin. Netradiční naklopené police vybízejí k prozkoumání a bočnice dávají informace o složení.

Po loňském absolutním úspěchu s 3D jelenem letos uspělo paletové vystavení Jägermeister v kategorii Světelná komunikace, světelné a orientační systémy. Dominantou je emblém jelena s unikátními světelnými efekty. Atypická, nepravidelná středová část tvoří dojem rozervanosti a síly a zaujme zejména muže. Prosvícení v bílých částech připomíná vrcholky ledovců, čímž nenápadně připomíná ideální servírovací teplotu –18 °C.

Děkujeme, váš DAGO team

Fotogalerie

OZVĚTE SE, POMŮŽEME I VÁM S PODPOROU PRODEJE A BUDOVÁNÍM ZNAČKY

Pin It on Pinterest

Share This